O meni

4 Flares Filament.io 4 Flares ×

Nemanja KreceljE-mail: nemanjakrecelj@gmail.com
Kontakt telefon: 00387 65 875 908
Datum rođenja: 24.01.1992.
Grad: Banja Luka
Obrazovanje: Elektrotehnička Škola Banja Luka / IT student
Posao: Digital Marketing Director u agenciji Aquarius
Zanimanje: SEO, Internet Marketing, Affiliate marketing, Online Reputation Management, Online Business, Inbound Marketing, PPC

Trenutno radim za agenciju Aquarius iz Banjaluke, na poziciji Digital Marketing direktora od jula 2013. godine. Takođe od januara 2012. godine na poziciji Link Managera u SEO.ba firmi sve do novembra 2013. godine. Gdje sam stekao novo iskustvo u SEO poslu, radio sa velikim regionalnim klijentima.
Od 2007. godine se bavim internet marketingom, posebno usmjeren na SEO. Iza sebe imam veliki broj zadovoljnih klijenata, u pitanju su uglavnom velike kompanije i poznati brendovi širom Balkana. (za više informacija me možete kontaktirati putem e-maila – ukoliko ste zainteresovani za moje usluge, pa vas interesuju klijenti za koje sam radio, javno nije dostupno iz više opravdanih razloga)

Radio i radim na više projekata, što lokalnih to i regionalnih, ali plan mi je da se prebacim s ličnim projektima samo na strano (Američko) tržište. Za početak su to Affiliate projekti u saradnji sa Amazonovim Affiliate programom. Trenutno projekat koji razvijam s odličnom ekipom je portal na Engleskom jeziku Balkan Inside, na koji sam posebno ponosan, jer svakog dana napreduje.

Profili na društvenim mrežama:

Moji gostujući tekstovi: