O meni i mojim affiliate projektima

3 Flares Filament.io 3 Flares ×

Kako sam već spomenuo na Dugoročna zarada – Amazon Affiliate Case Study! – Affiliate marketing ( i sve ovo što ću vam predstaviti u budućnosti na blogu) nije moja primarna zarada. Trenutno imam 21 godinu, a već se skoro 5 godina bavim online biznisom, posebno SEO i internet makreting u kombinaciji online/offline. Radim kao direktor online marketinga u agenciji Aquarius iz Banjaluke kao i privatno sa raznim klijentima. (sve koje interesuje moj portfolio, mogu da me kontaktiraju, u mom portfoliu se nalaze velike poznate regionalne kompanije).

Tu je novac od kog trenutno živim, ali dodatni novac koji želim da zaradim je od Affiliate marketinga, da napravim automatizaciju, kako se kaže “da kaplje”, a moj prvi cilj je da ostvarim prihod od $1000 mjesečno od affiliate projekata.

Trenutno posjedujem veliki broj sajtova, preko 30, dok samo nekoliko od njih donosi određenu količinu novca preko Affiliate-a. (Na žalost neću tačno navoditi koji su to sajtovi, iz razloga jer je blog vezan za SEO, pa ne bih da naškodi rangiranju mojih sajtova, a na e-mail mogu da pošaljem zainteresovanima da vide kako izlgeda neki od mojih sajtova).

Niše u kojima radim

Trenutno sam u više različitih niša, i nisam neko ko se samo bazira za jednu oblast, volim da radim sve, tako da imam sajtove koje se bave raznim oblastima, i slabo koji su povezani:

 • kaputi za trudnice
 • haljine za trudnice
 • kaiševi za satove
 • solarne igračke
 • televizori sa dodatim mogućnostima
 • dvd playeri
 • klima uređaji

to je za sada na čemu radim, a u nastavku ovog teksta ćete moći vidjeti moje mjesečne izvještaje o zarađenom novcu na Amazon affiliate programu u poslednja 3 mjeseca:

izvještaj o zaradi preko intereta 1 izvještaj o zaradi preko intereta 2izvještaj o zaradi preko intereta 2Tekući mjesec:

izvještaj o zaradi preko intereta 4Kao što možete vidjeti, prošli mjesec sam prešao prvu stepenjicu od $100 mjesec, i za sada je moja zarada preko affiliate marketinga u rastu. Ukoliko ima neko da ne vjeruje ovim slikama, može me kontaktirati i da provjeri preko TeamViewera.

Na kraju svakog mjeseca ću da pišem poseban tekst za zarađeni novac od Amazon affiliate-a u tom mjesecu, kao i posao koji sam uradio na novim ili već postojećim affiliate sajtovima.

Pratite i pridružite mi se, da zajedno ostvarimo ciljeve! –> Dugoročna zarada – Amazon Affiliate Case Study!

 • Petar

  Poštovani Nemanja, u tekstu ste napisali da ćete zainteresovanima na mail poslati sajtove na kojima radite. Poslao sam Vam mail pre više od nedelju dana, ali odgovora nema.

  • http://www.nemanjakrecelj.net/ Nemanja Krecelj

   Da, vidio sam Vaš e-mail, takođe sam dobio sat kasnije mail koji je pisan po istom principu samo sa druge e-mail adrese i drugim imenom. S obzirom da nisam mogao da vidim o kome se radi, odlučio sam da obilježim kao spam. Jer ne želim baš svakome da dajem svoje sajtove. Ako možete da potvrdite Vaš identitet (meni na e-mail, društvene mreže profili i sl.), rado ću Vam posalti neki sajt koji možete pogledati za primjer. (Ukoliko ne razumijete zašto to radim, ima više razloga, a jedan od glavnih je da se čuvam od negative SEO koji bi neko mogao da mi uradi, lažnim predstavljanjem, da bi došao do nekih sajtova)