Dugoročna zarada – Amazon Affiliate Case Study!

90 Flares Filament.io 90 Flares ×

zarada preko interneta

Na ovoj stranici će biti linkovani svi tekstovi na temu dugoročne zarade preko Amazon Affiliate programa. Tekstovi koje ću lično pisati će biti za učenje kroz moj rad na ličnim Affiliate projektima, uz mjesečne izvještaje o zarađenom novcu preko Affiliate projekata, detaljni izvještaji o urađenom poslu na istim projektima.

Prije svega, želim da napomenem, da mi ovo nije primarna zarada, i da sam i ja trenutno na početku (ne baš) ali dovoljno da krenete i uz moj rad, da možete i vi da radite i ostavrite si dugoročnu zaradu preko interneta. Trenutno ne zarađujem veliki novac sa Affiliate marketingom, što ćete i moći vidjeti u mojim tekstovima, ali moj je cilj da od Affiliate projekata u narednih 12 mjeseci dostignem iznos od $1000 mjesečno. Prvi cilj je bio za $100, koji sam za sada ostvario. Pozivam vas sve da mi se pridružite i da svi zajedno ostvarimo ciljeve.

Iskreno se nadam da će biti zainteresovanih osoba koje bi željele da prate i da nauče nešto kroz ovaj case study. Jer Affiliate marketing je jedan od najboljih načina (po meni) da se zaradi neki dodatni novac putem interneta.

Takođe, pokušaću dok budem pisao tekstove da što više objasnim, kako bi bilo i početnicima jasnije, iako je opširna oblast, i često dok sam pisao tekstove sam se izgubio, pa se možda i negdje ponovim ili nešto preskočim, tako bih isto vas zamolio za sve nejasnoće ili pitanja koja budete imali za vezani tekst, da postavite u komentaru, kako bih vam mogao odgovoriti, a i druge osobe koje budu zainteresovane za tako nešto da mogu pročitati. Ali isto tako neke baš osnovne stvari ću da preskočim, jer svkako onaj ko bude radio će morati naravno malo više da prouči oblast na internetu, sve vam je dostupno.

Tekstove ću objavljivati odvojeno, dio po dio. Sve sugestije mi možete slati na e-mail: nemanjakrecelj@gmail.com kao i u komentarima ispod ove stranice, volio bih da se javi veći broj ljudi koji su zainteresovani, da vidim da ima smisla ovo o čemu ću pisati. Takođe svi koji budu željeli da predstave svoje affiliate projekte, svoj rad, mogu da mi se jave, i rado ću i njihove tekstove da objavim.

Prije svega pročitajte ovaj tekst na temu Zašto sam pokrenuo ovaj Case Study i zašto biste vi trebali da pokušate!

Tekstovi koje sam do sada napisao vezano za ovaj Amazon Affiliate Case Study za dugoročnu zaradu preko interneta:

  1. Kako koristiti Amazon Affiliate Program
  2. Pretraga Ključnih Riječi – Google Keyword Planner
  3. Kako odabrati domenu za vaš Affiliate projekat
  4. Kreiranje affiliate sajta u WordPress-u (Domen, Hosting, WooCommerce)
  5. Kako pisati tekstove za vaše affiliate sajtove
  6. (svi novi tekstovi koji budu na ovu temu će biti dodani ovdje, dok ne bude sve kompletno – pratite!)

Dodatno:

Izvještaji:

Ukoliko želite da dobijete na vaš e-mail obavještenje o objavljenom svakom novom tekstu, pretplatite se: